Ferie i Thailand november - december 2007 (side 2 af 7)

Retur til Rejsebeskrivelser

Opdateret d. 6.2.2018


Khao Yai

4. dag, mandag 19. november
Kl. 0930 blev vi afhentet og kørt ud ad Bangkok. Dødssyg tur ad motorvej. Efter knap 1½ time var vi nået "ud på landet". I alt 2¼ time tog turen til vores nye overnatningssted, Juldis Khao Yai Resort, der lå uden for Khao Yai nationalparken nordøst for Bangkok.
Værelse og restaurant var ok. Parken var fantastisk flot. Venlig betjening, men engelsk var ikke personalets stærke side. Ved receptionen bestilte jeg en rundvisning i nationalparken næste dag.

Haew Suwat vandfaldet5. dag, tirsdag 20. november
Jeg var klar ved receptionen kl. 0800 og havde forventet at være én af mange, der skulle på tur i nationalparken; men jeg var overraskende nok den eneste deltager, og med pickup, chauffør og to guider gik turen ud i det grønne. Højdepunkterne var: Hjemme igen kl. 1530. Kaffe og kage på Juldis skyggefulde terrasse.
Aftensmad på det stedlige The Country Steak, der har meget andet end thai mad. Glimrende måltid. Et firemands thailandsk countryband sørgede for god, dæmpet underholdning.

Afslapning ved pølen6. dag, onsdag 21. november
Slappede af ved poolen. Stedet har spa med alskens massage, men manicure var et ukendt begreb. Vi måtte dog gerne låne en neglesaks.

Næste side

Bangkok
Khao Yai
Chiang Mai
Ao Nang
Koh Mook
Koh Ngai
Bangkok


Retur til Rejsebeskrivelser