Ferie i Thailand november - december 2007 (side 6 af 7)

Retur til Rejsebeskrivelser

Opdateret d. 6.2.2018


Koh Ngai

16. dag, lørdag 1. december
Kl. 11.00 afrejse fra Koh Mook med longtail båd til Koh Hai Fantasy Resort. Det var blæst op, og straks vi var ude af bugten begyndte bølgerne at slå ind over båden. Efter tre kvarters sejlads var vi fremme - drivvåde. På grund af bølgerne kunne vi ikke lægge til ved landgangsbroen men måtte sejle tilbage til en lille ø uden for Koh Ngai, hvor en større båd lå i læ, tog os ombord og sejlede os ind til landgangsbroen. Vel ankommet til hotellet kunne vi konstatere, at der ikke var reserveret plads til os. Det var der en meget god forklaring på: Landgangsbroen ligger ved Koh Hai Resort og ikke ved Koh Hai Fantasy Resort. Dybt frustrerende at have givet pæne drikkepenge til en longtail skipper for at blive sat af det forkerte sted! Nå, "vores" resort lå kun 500 m væk, men ad en vanskeligt passabel klippe- og strandsti - i hvert fald vanskeligt passabel med kufferter. Anyway, et par knægte fra Fantasy Resort kom os til undsætning og slæbte kufferterne for os, og efter ½ times tid var vi fremme ved bestemmelsesstedet.

17. dag, søndag 2. december
Fantasy Resort havde nogle lækre hytter ud til havet, som vi desværre ikke skulle bo i. Vi boede i stedet i en lejlighed med terrasse og havudsigt, og det var ok. Selve stranden her var bedre end på Koh Mook (den var lang nok til en travetur, og den havde liggestole), men der var irriterende mange sten i vandet. Restauranten var i orden, nu var vi tilbage ved det thailandske smil.
Dagen bød på afslapning og travetur på stranden, men også på et par regnbyger.

18. dag, mandag 3. december
Fortsat afslapning, fint vejr om end stadig blæsende.
Vi observerede andre gæsters afrejse og ankomst. Det foregik via stranden, og de mange sten besværliggjorde vadeturene. Jeg vil ikke anbefale gangbesværede at besøge stedet, selv om vi observerede en ca. 100 kg tung sylfide komme tørskoet i land på ryggen af en indfødt. I morgen ville det blive vores tur.

Koh Ngai
Udsigt fra vores terrasse Koh Hai Fantasy Resort


Næste side

Bangkok
Khao Yai
Chiang Mai
Ao Nang
Koh Mook
Koh Ngai
Bangkok


Retur til Rejsebeskrivelser