USA august - oktober 2012
Los Angeles - Chicago
(side 5 af 7)

Retur til Rejsebeskrivelser

Opdateret d. 10.5.2022


Links kontrolleret 10/5 2022.

Los Angeles banegård New Mexico Albuquerque Truende uvejr Solnedgang i Colorado
Stationen i Los Angeles var ret flot, med mulighed for mad og drikke, men dog uden Amtrak lounge. Naturen var en del flottere på denne tur end den forrige. Her i New Mexico. I Albuquerque NM kunne vi strække benene, og vi fik vasket vinduerne. Et uvejr truede i horisonten, men det blev kun til et par dryp på vores rute. Imposant solnedgang i Colorado.

Toget på denne rute hed Southwest Chief. Kupéen var jo ikke blevet større, men klog af skade indskrev vi størstedelen af bagagen, så vi ikke skulle slås med den på turen.
På denne rute var det tillige muligt at reservere plads til frokost, og maden var meget bedre, kokken var god. Men ellers var alt, som vi kendte det fra Empire Builder. Vi mødte således flere interessante mennesker, bl.a. Larry, der havde været med fra internettets start og havde opsat den tredje af det fremtidige internets fire første computere.
Periodisk bredte der sig en ubehagelig toiletstank i kupéen. Da vi var helt sikre på, at det ikke skyldtes os selv, gjorde vi vores Sleeping Car Attendant opmærksom på problemet. Han var godt klar over det, men påstod, at det ikke var muligt at finde lækagen.
Desværre fik vi denne gang ikke udleveret en rutebeskrivelse, så vi kunne følge lidt med i de seværdigheder, vi kom igennem. Lidt ærgerligt, at vi ikke havde medbragt en udskrift hjemmefra.
Alt i alt var det dog en vellykket tur og en behagelig måde at rejse på.

Efter knap to døgn ankom vi til Chicago, hvor vi igen indlogerede os på DoubleTree Hotel. Denne gang var vi heldige at få et værelse på øverste etage. Det var nu rart at komme til at sove i en seng, der stod stille.


Næste side

Indledning
Chicago
Chicago - Seattle
Seattle - San Diego - Los Angeles
*** Los Angeles - Chicago ***
Chicago - Michigan - Chicago
Afslutning

Retur til Rejsebeskrivelser