Friedrichstadt juli 2009

Retur til Rejsebeskrivelser

Opdateret d. 29.9.2019


Links kontrolleret 29/9 2019.

Vi skulle lige prøve sådan en 3 dages kør-selv ferie, som vi havde fundet i den lokale ugesprøjte, og det bliver nok ikke sidste gang. Turen var udbudt af Happydays og omfattede tre overnatninger på Ringhotel Aquarium i Friedrichstadt i Slesvig-Holsten.

Iflg. vejrudsigten ville afrejsedagen (søndag) være den eneste dag med chance for en smule sol, så vi tog tidligt hjemmefra for at kunne trisse rundt i byen i godt vejr og så hellige os museer m.v. i de flg. dage. Det viste sig dog, at meteorologerne var lige så upræcise i deres forudsigelser, som jeg er, når jeg vælger mine lottotal, så vi fik en herlig solskinsferie, om end til tider noget blæsende.

Turen var med halvpension. Generelt vil vi gerne selv udse os nogle spændende spisesteder, men vi blev bestemt ikke skuffede over de overdådige og særdeles velsmagende 3-4 retters menuer, som hotellet diskede op med om aftenen. I det hele taget var vi særdeles tilfredse med hotellet. Vi havde et stort, velindrettet værelse. Møblementet var af ældre dato, men pænt og velfungerende. Udsigten var ringe, og gulvtæppet kunne godt bruge en gang pletrens, men det var kun skønhedsfejl. Badeværelset var tip-top, og personalet var yderst elskværdigt. Hotellet havde også pøl og sauna, men det benyttede vi ikke.

Søndag.
Mandag.
Tirsdag.
Onsdag.
Konklusion: Preisgünstig. Empfehlungswert!


Retur til Rejsebeskrivelser