Krydstogt Singapore - Bangkok - Vietnam - Hongkong i februar-marts 2011
(side 1 af 8)

Links kontrolleret 10/1 2021.

Retur til Rejsebeskrivelser

Opdateret d. 10.1.2021

Vores rute

Bryllupsrejsen var et krydstogt med Albatros travel. Det var en fantastisk oplevelse, ikke blot at opleve de asiatiske destinationer, men også at leve livet på et krydstogtskib. Mine fordomme om, at en skibsrejse nok nærmest ville være lidt kedelig, blev gjort helt til skamme.

Turen var inklusiv flyrejser og en dansk rejseleder, Peter, der fulgte os helt fra København. Peter var særdeles vidende om vores rejsemål og fortalte levende om stort og småt. Imponerende! Vi var kun ti i gruppen, og det var nok medvirkende til, at Peter flere gange, hvor tiden i land ellers var til egen disposition, tilbød at tage os med rundt.

Flyrejserne
Vi fløj med Lufthansa København – Frankfurt – Singapore og Hongkong – Frankfurt – København.

Turene til og fra København var med en Airbus og var OK, men på de lange stræk havde vi ubehageligt lidt plads i en gammel jumbojet.
Aldrig mere på langtur med Lufthansa!

Skibet
Azamara Quest var et forholdsvis lille krydstogtskib med plads til 700 passagerer. Den beskedne størrelse havde den fordel, at skibet kunne sejle helt ind til Bangkok, samt at følelsen af luksus – iflg. hardcore krydstogts-medpassagerer – var enestående, idet man praktisk taget aldrig skulle stå i kø. Personalet var talrigt og fantastisk hjælpsomt.

Inden påmønstring oplyste vi kreditkortnummer og fik til gengæld udleveret et plastikkort, der blev anvendt som ID, som kahytsnøgle og som betalingsmiddel ombord.

Turen var inklusive al mad døgnet rundt samt rødvin til frokost og aftensmad. Der var fire restauranter: En buffet, en almindelig restaurant samt to lidt finere (kostede $15 ekstra). Derudover en burgerbar samt roomservice døgnet rundt. Naturligvis også et antal barer, pool, spa, bibliotek, diverse underholdning og meget andet.

Et enkelt minus: Der var internetcafé ombord, og i min naivitet troede jeg, at jeg i ro og mag kunne skrive en e-mail i et eller andet tekstbehandlingsprogram inden afsendelse, samt vedhæfte fotos; men der var kun internet, og det kostede naturligvis dollars fra samme øjeblik jeg loggede på. Så jeg måtte i hast skrive en mail – hvilket heller ikke var til megen nytte, idet nettet gik ned da jeg skulle til at indsætte modtagerne.
Dette, kære venner, var grunden til, at I måtte nøjes med en sms.

Fruen afprøvede også massageafdelingen og fik helsevirkende strygninger formedelst 150 USD.
- ”Du har da dårlig ryg?”
- ”Næh”
- ”Nå, men så har du tidligere haft dårlig ryg?”
- ”Næh”
- ”Nå, men så vil du nok få dårlig ryg på et tidspunkt.”

Massagen i Bangkok og Vietnam var både billigere og bedre (pris hhv. 500 baht og 7 USD).

Azamara Quest Vores kahyt Udsigt fra broen
Vores skib Azamara Quest Kahytten Udsigt fra broen


Pool Aften ved poolen Baren ved poolen Rygehjørnet
Poolen Aften ved poolen Baren ved poolen Smokers' corner
Næste side

*** Indledning ***
Singapore
Bangkok
Ho Chi Minh City
Hoi An
Halongbugten og Hanoi
Hongkong
Afslutning

Retur til Rejsebeskrivelser