Tenerife 2015

Retur til Rejsebeskrivelser

Opdateret d. 2.12.2015November måned tilbragte vi i Callao Salvaje på Apartementos Albatros, som vi flere gange tidligere har gjort. Vi var fantastisk heldige med vejret, 24 - 28 grader og en let brise, af og til skyet, særdeles behageligt. En del af tiden gjorde en Calima (en sanddis fra Sahara) det lettere uklart over vandet, men ikke noget generende. En stor del af tiden tilbragte vi ved poolen eller på altanen, opslugt af lydbøger.

Nyt fra Callao Salvaje:
Poolen Busplan Gangbro
Den opvarmede pool ved Atlantic Holiday Centre. Busplanen for linje 473, der betjener Callao Salvaje. Den nye gangbro ved Paraíso.Vi var på tre små udflugter under vores ophold.

Ramón, den af tjenerne ved poolbaren, der var én af Ullas redningsmænd dengang i 2014, hvor det gik helt galt, bor i den nærliggende by Armeñime. Hans kone driver en boghandel i byen, Libreria Adriana. Der er skiltet til forretningen fra busstoppestedet. En dag besøgte vi den. Udover bøger og alskens papirvarer sælger hun også økologisk marmelade, mojo (sovs/dyppelse), likører og store cigarer. En glimrende forretning.En fredag tog vi bussen til Santa Cruz. Gretchen (min kusine fra USA) og hendes mand Dan var på krydstogt og ville være i byen om lørdagen. Vi havde derfor booket et værelse på vores sædvanlige hotel Adonis Capital. Vi havde en fortræffelig, hyggelig dag sammen, men derudover var vores oplevelser udelukkende af kulinarisk art:
Krydstogtskibe
Krydstogtskibe i havnen, Santa Cruz.Den sidste udflugt gik til Los Gigantes, hvor Lis og Søren (vores genboer derhjemme) var flyttet ind i Apartamentos Poblado Marinero. Det bestod af nogle rimelige lejligheder og var beliggende tæt ved den livlige havn samt et glimrende offentligt badeland, så det tegner til, at vi vil bo dér på et tidspunkt. Los Gigantes viste sig at være en flot by, meget grøn og med mange udendørs barer og restauranter. Vi var inde i lobbyen på det flotte hotel Los Gigantes, der var stedets allerførste hotel. Et stort foto bag receptionen viste hotellet, som det lå mutters alene dengang, det var blevet bygget. Pudsigt. Vi fik en god frokost på Restaurante Asturias, et roligt sted på pladsen foran kirken Parroquia del Espíritu Santo.

Los Gigantes Kirken Badeland Havnen
Los Gigantes Kirken Badeland HavnenOg til slut: Nå ja, en solnedgang set fra Callao Salveje:
Solnedgang

Retur til Rejsebeskrivelser